Department of Chemistry
FACULTY OF AGROBIOLOGY, FOOD AND NATURAL RESOURCES - CULS PRAGUE

Grants Vyhledávání »

Zrušit filtr

  • Antioxidants and antioxidative activity of selected minor crops species for improving of human nutrition
    Ministerstvo zemědělství ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2009-2011

  • Aspects of hazardous metals transfer across biomembranes
    Grantová agentura ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2012-2015

  • Fyziologické základy genotypových rozdílů v suchovzdornosti vybraných zemědělských lodin
    Ministerstvo zemědělství ČR, Ing. Brigita Zámečníková Ph.D., 2002-2004

  • Hodnocení obsahu selenu u nově šlechtěných odrůd pšenice seté (Triticum aestivum L.)
    GA FAPPZ, Ing. Jaroslav Přibyl, 2011-2011

  • Hodnocení obsahu tokoferolů a tokotrienolů u pšenic jednozrnek a dvouzrnek
    GA FAPPZ, Ing. Jaroslav Přibyl, 2012-2012

  • Inovace výuky předmětu Ekofyziologie rostlin a Plant Physiology
    Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Ing. Brigita Zámečníková Ph.D., 2005-2005

  • Interactions of peptides, proteins and DNA with electrodes and new electrochemical methods for biochemistry and molecular genetics
    , prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2002-2004

  • New procedures of testing system in raw milk and milk products during technological treatment stages by the manufacturing and finishing process
    Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, doc. Ing. Alena Hejtmánková CSc., 2008-2011

  • Response of plants to abiotic stress by selected heavy metals
    Grantová agentura ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2002-2004

  • Podpora materiálního zajištění experimentální realizace magisterských diplomových prací podle schválených metodik. Mimořádná stipendia studentům MgrSP
    GA FAPPZ, doc. Ing. Alena Hejtmánková CSc., 2011-2011

  • Podpora  experimentální realizace magisterských diplomových prací podle schválených metodik. Mimořádná stipendia studentům MgrSP.
    GA FAPPZ, doc. Ing. Alena Hejtmánková CSc., 2012-2012

  • Polyfenolové sloučeniny v tradičních zemědělských plodinách
    Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2012-2013

  • Příspěvek na drobný spotřební materiál nutný pro přípravu vzorků k analýzám vybraných přírodních látek v potravinách a zemědělských surovinách podle metodik doktorských prací
    GA FAPPZ, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2012-2012

  • Příspěvek na materiální zabezpečení analýz zemědělských surovin na obsahy vybraných přírodních látek podle metodik doktorských prací. Mimořádná stipendia studentům DSP
    GA FAPPZ, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2011-2011

  • QUA-NAS, Improving the infrastructure for metrology in chemistry in the candidate New Member States
    Evropská unie, Ing. Daniela Miholová CSc., 2003-2006

  • Stanovení celkových polyfenolických látek v semenech révy vinné, vinném oleji a pokrutinách
    GA FAPPZ, Ing. Štěpánka Horníčková, 2012-2012

  • Stanovení faktorů, které ovlivňují obsah vitamínu A a E a některých makroprvků a mikroprvků v mléce hospodářských zvířat
    GA FAPPZ, Ing. Tereza Michlová, 2012-2012

  • Stanovení faktorů, které ovlivňují obsah vitamínu A a E v mléce hospodářských zvířat
    GA FAPPZ, Ing. Tereza Michlová, 2011-2011

  • Determination of genotype factors influence on the content and composition of tomatoes carotenoids (Lycopersicum esculentum Mill.)
    GA FAPPZ, Ing. Zora Kotíková Ph.D., 2007-2007

  • Screening methods for water data information in support of the implementation of the water framework directive (SWIFT-WFD)
    Evropská unie, Ing. Daniela Miholová CSc., 2004-2007

  • Effect of factors on the content of selected quality indicators in potato tubers
    GA FAPPZ, Ing. Kateřina Hejtmánková Ph.D., 2008-2008

  • Vliv faktorů na vybrané minerální látky v ovčím mléce
    GA FAPPZ, Mgr. Lenka Rozenská, 2009-2009

  • Vliv vybraných faktorů na obsah a zastoupení polyenolických antioxidantů a vitamínu C v cibuli kuchyňské
    Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, 2005-2005

  • Využití brambor s barevnou dužninou jako alternativní plodiny se specifickou potravinářskou kvalitou
    GA FAPPZ, Ing. Tomáš Míčka, 2011-2011

  • Research on grape seed biologically active compounds extraction and utilization in order to improve a farm animal metabolism as a base for a proposal for the best availabe technique (BAT)
    Ministerstvo zemědělství ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2011-2014