Katedra chemie
FAKULTA AGROBIOLOGIE, POTRAVINOVÝCH A PŘÍRODNÍCH ZDROJŮ - ČZU V PRAZE

Granty Vyhledávání »

Zrušit filtr

  • Antioxidanty a antioxidační aktivita u vybraných minoritních plodin ke zlepšení kvality výživy obyvatelstva
    Ministerstvo zemědělství ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2009-2011

  • Aspekty transportu rizikových kovů přes biologické membrány
    Grantová agentura ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2012-2015

  • Fyziologické základy genotypových rozdílů v suchovzdornosti vybraných zemědělských lodin
    Ministerstvo zemědělství ČR, Ing. Brigita Zámečníková Ph.D., 2002-2004

  • Hodnocení obsahu selenu u nově šlechtěných odrůd pšenice seté (Triticum aestivum L.)
    GA FAPPZ, Ing. Jaroslav Přibyl, 2011-2011

  • Hodnocení obsahu tokoferolů a tokotrienolů u pšenic jednozrnek a dvouzrnek
    GA FAPPZ, Ing. Jaroslav Přibyl, 2012-2012

  • Inovace výuky předmětu Ekofyziologie rostlin a Plant Physiology
    Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Ing. Brigita Zámečníková Ph.D., 2005-2005

  • Interactions of peptides, proteins and DNA with electrodes and new electrochemical methods for biochemistry and molecular genetics
    , prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2002-2004

  • Nové postupy systému kontroly syrového mléka a mléčných výrobků v etapách technologického procesu výroby a finalizace
    Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, doc. Ing. Alena Hejtmánková CSc., 2008-2011

  • Odezva rostlin na abiotický stres vybranými těžkými kovy
    Grantová agentura ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2002-2004

  • Podpora materiálního zajištění experimentální realizace magisterských diplomových prací podle schválených metodik. Mimořádná stipendia studentům MgrSP
    GA FAPPZ, doc. Ing. Alena Hejtmánková CSc., 2011-2011

  • Podpora  experimentální realizace magisterských diplomových prací podle schválených metodik. Mimořádná stipendia studentům MgrSP.
    GA FAPPZ, doc. Ing. Alena Hejtmánková CSc., 2012-2012

  • Polyfenolové sloučeniny v tradičních zemědělských plodinách
    Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2012-2013

  • Příspěvek na drobný spotřební materiál nutný pro přípravu vzorků k analýzám vybraných přírodních látek v potravinách a zemědělských surovinách podle metodik doktorských prací
    GA FAPPZ, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2012-2012

  • Příspěvek na materiální zabezpečení analýz zemědělských surovin na obsahy vybraných přírodních látek podle metodik doktorských prací. Mimořádná stipendia studentům DSP
    GA FAPPZ, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2011-2011

  • QUA-NAS, Improving the infrastructure for metrology in chemistry in the candidate New Member States
    Evropská unie, Ing. Daniela Miholová CSc., 2003-2006

  • Stanovení celkových polyfenolických látek v semenech révy vinné, vinném oleji a pokrutinách
    GA FAPPZ, Ing. Štěpánka Horníčková, 2012-2012

  • Stanovení faktorů, které ovlivňují obsah vitamínu A a E a některých makroprvků a mikroprvků v mléce hospodářských zvířat
    GA FAPPZ, Ing. Tereza Michlová, 2012-2012

  • Stanovení faktorů, které ovlivňují obsah vitamínu A a E v mléce hospodářských zvířat
    GA FAPPZ, Ing. Tereza Michlová, 2011-2011

  • Stanovení vlivu genotypových faktorů na obsah a složení karotenoidů rajčat (Lycopersicum esculentum Mill.)
    GA FAPPZ, Ing. Zora Kotíková Ph.D., 2007-2007

  • SWIFT-WFD - Screening methods for water data information in support of the implementation of the water framework directive
    Evropská unie, Ing. Daniela Miholová CSc., 2004-2007

  • Vliv faktorů na obsah vybraných ukazatelů jakosti hlíz brambor
    GA FAPPZ, Ing. Kateřina Hejtmánková Ph.D., 2008-2008

  • Vliv faktorů na vybrané minerální látky v ovčím mléce
    GA FAPPZ, Mgr. Lenka Rozenská, 2009-2009

  • Vliv vybraných faktorů na obsah a zastoupení polyenolických antioxidantů a vitamínu C v cibuli kuchyňské
    Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, 2005-2005

  • Využití brambor s barevnou dužninou jako alternativní plodiny se specifickou potravinářskou kvalitou
    GA FAPPZ, Ing. Tomáš Míčka, 2011-2011

  • Výzkum získávání a využití biologicky aktivních látek (BAL) ze semen vinných hroznů pro zlepšení metabolismu hospodářských zvířat jako podklad pro návrh nejlepší dostupné techniky (BAT)
    Ministerstvo zemědělství ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman CSc., 2011-2014