×
Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky
banner

Publikace

Ostatní výsledky

Detection of infant faecal bifidobacteria by enzymatic methods. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Nevoral Jiří, CSc.; Ing. Kopečný Jan, DrSc., dr.h.c.; Godefrooij Jeroen; Ing. Trojanová Iva; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc., 2005

Nutritional value of chickpeas in rations of lactating ewes and growing lambs Christodoulou V.; Babidis V.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Ploumi K.; Iliadis C.; Robinson P. H.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2005

Investigation of some water used in laboratory rodents husbandry Ing. Eberová Jitka; doc. Ing. Hučko Boris, CSc., 2005

STUDY OF DIETARY RESTRICTION RESPONSE IN MALES AND FEMALES OF LABORATORY RATS (RATTUS NORVEGICUS) Ing. Eberová Jitka; doc. Ing. Hučko Boris, CSc., 2005

Analysis of nutrition of racehorses (category of two-year old horses) in the reputable racing stable. Ing. Froňková Soňa; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2005

Microbial parameters, mean stand height and diameter of trees on afforested reclaimed soils. doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Nováková Michaela, 2005

Mikrobiologické parametry černozemě uložené do klidu před a po desikaci porostu přípravkem Roundup Biaktiv. doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Nováková Michaela; RNDr. Strnadová Svatoslava; prof. Ing. Svobodová Miluše, CSc., 2005

Grassing and mulching of land set aside as the way to soil conservation. prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Nováková Michaela; doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; RNDr. Strnadová Svatoslava; prof. Ing. Svobodová Miluše, CSc., 2005

Možnosti využití rostlin rodu Nigella pro zlepšení užitkovosti hospodářských zvířat Ing. Havlík Jaroslav, Ph.D.; doc. Ing. Kokoška Ladislav, Ph.D.; Mgr. Maršík Petr; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc., 2005

Antimicrobial activities of fractions from aerial parts of Francoeuria crispa and Globularia alypum Ing. Bogdadi Hamed Ab; doc. Ing. Kokoška Ladislav, Ph.D.; Ing. Trojanová Iva; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc., 2005

Konzumace sýrů, jejich obliba a preference příchutí Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2005

Tajemství pod slupkou rajčat Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2005

Kvalita sušeného ovoce a skořápkových plodů doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2005

Oleje a tuky - zatracované a potřebné doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2005

Uzeniny a uzená masa doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2005

Fekální mikroflóra kojenců s alergickými kolitidami. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Nevoral Jiří, CSc.; Ing. Trojanová Iva; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc., 2005

Distribution of bifidobacteria in gastrointestinal tract of calves. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ing. Trojanová Iva; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc., 2005

Enzymová aktivita bakterií používaných při výrobě jogurtů s probiotickými vlastnostmi Ing. Trojanová Iva; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D., 2005

Autoagregační kmeny bifidobakterií izolovaných z výkalů kojenců. Ing. Trojanová Iva; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc., 2005

Growth of bifidobacteria and clostridia on prebiotics. Ing. Trojanová Iva; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D., 2005

Praktikum pro faremní zpracovatele mléka Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2005

Different Utilization of Glucose and Raffinose in Bifidobacterium breve and Bifidobacterium animalis. Ing. Trojanová Iva; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Marounek Milan, DrSc., 2005

Význam kvality zemědělských produktů z hlediska jejich dalšího zpracování doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2005

In vitro growth behaviour of bifidobacteria and clostridia in culture media with oligosaccharides of prebiotic importance Ing. Trojanová Iva; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D., 2005

Differences in faecal bifidobacteria between healthy infants and infants with allergic colitis. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Nevoral Jiří, CSc.; Ing. Trojanová Iva; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc., 2005

OBSAH TUKU V MLÉCE A MOŽNOSTI JEHO OVLIVNĚNÍ KRMNOU DÁVKOU doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2005

ROZVOJ BACHOROVÝCH SLIZNIC U TELAT V ZÁVISLOSTI NA JEJICH KRMNÉ DÁVCE. Ing. Doležal Petr; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc., 2005

POSOUZENÍ KRMNÉ HODNOTY PROTEINU ZRNA PERSPEKTIVNÍCH LINIÍ PŠENICE S VYUŽITÍM CHEMICKÝCH METOD Ing. Steinbachová Eva; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Ing. Hefferová Marcela; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2005

SROVNÁNÍ RŮSTOVÝCH SCHOPNOSTÍ DVOU SKUPIN FINÁLNÍCH HYBRIDŮ PRASAT Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc., 2005

VLIV PĚSTOVÁNÍ U ROZDÍLNÝCH ODRŮD PŠENICE SETÉ NA VÝNOS A KRMNOU KVALITU PROTEINU ZRNA Ing. Koutná Karla; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2005

PRVNÍ POZNATKY Z BIOLOGICKÉHO OVĚŘOVÁNÍ KVALITY PROTEINU ZRNA NOVOŠLECHTĚNCŮ PŠENICE SETÉ Ing. Hefferová Marcela; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Ing. Steinbachová Eva; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2005

ANALÝZA VÝŽIVY DOSTIHOVÝCH KONÍ (KATEGORIE DVOULETÍ) V RENOMOVANÉ DOSTIHOVÉ STÁJI. Ing. Froňková Soňa; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2005

OVLIVNĚNÍ VELIKOSTI A HUSTOTY PAPIL BACHOROVÉ SLIZNICE, KRMNOU DÁVKOU TELAT DO ODSTAVU. doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Doležal P., 2005

KRMNÁ HODNOTA ZRNA PŠENICE SETÉ (Triticum sativum) Z EKOLOGICKÉ PRODUKCE Ing. Koutná Karla; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2005

THE REPLACEMENT OF SOYBEAN MEAL BY CHICKPEAS IN THE DIET OF GROWING-FINISHING PIGS. ΙΙ. EFFECT ON PORK QUALITY Christodoulou V.; Sossidu Eva; Babidis V.; Ambrosiadis J.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Iliadis C., 2005

THE REPLACEMENT OF SOYBEAN MEAL BY CHICKPEAS IN THE DIET OF GROWING-FINISHING PIGS. Ι. EFFECT ON PERFORMANCE AND CARCASS CHARACTERISTICS Christodoulou V.; Babidis V.; Sossidu Eva; Ambrosiadis J.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Iliadis C., 2005

Ozimá hořčice sareptská jako možná předplodina pšenice ozimé podle tří půdně biologických kritérií doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; Kroutil Petr; Krejčová Jana, 2005

C and N content and 12yr–dynamics of microbial parameters in chernozem, regosol and rendzic leptosol doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Nováková Michaela; RNDr. Strnadová Svatoslava, 2005

Variabilita mineralizační aktivity. prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Popelářová Eva, Ph.D., 2005

Soil organic matter - microbial interactions. prof. Ing. Voříšek Karel, CSc., 2005

OVLIVNĚNÍ VELIKOSTI A HUSTOTY PAPIL BACHOROVÉ SLIZNICE, KRMNOU DÁVKOU TELAT DO ODSTAVU. doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Doležal P., 2005

KRMNÁ HODNOTA ZRNA PŠENICE SETÉ (Triticum sativum) Z EKOLOGICKÉ PRODUKCE Ing. Koutná Karla; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2005

Antibacterial screening of some Peruvian medicinal plants used in Callería District. Ing. Klouček Pavel, Ph.D.; Ing. Polesný Zbyněk, Ph.D.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; doc. Ing. Kokoška Ladislav, Ph.D., 2005

Monitoring obsahu kadmia u salátu, fenyklu sladkého a štěrbáku Ing. Koudela Martin, Ph.D.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2006

Senzorické hodnocení uzených sýrů Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2006

Faktory ovlivňující množství a složení mléka Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Význam, složení a získávání kozího mléka Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Chov koz v České republice Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Podmínky chovu koz Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Technologie výroby čerstvých sýrů a tvarohů ve vztahu ke kyselosti Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Význam drůbežího masa ve výživě člověka Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2006

Flour yield of different winter wheat categories depending on the grain hardness Ing. Faměra Oldřich, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Bc. Erhartová Daniela, 2006

Význam mléka ve výživě člověka Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2006

Balíček hygienických opatření Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2006

Hodnocení tvrdosti zrna pšenice ve vztahu k výtěžnosti mouk Ing. Faměra Oldřich, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D., 2006

Sledování změn kyselosti při výrobě kozího sýra Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Dragounová Hedvika; Dragounová Hedvika; Dragounová Hedvika, 2006

Dusičnany jako rizikový faktor v potravinách doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; Ing. Faměra Oldřich, CSc.; Ing. Koudela Martin, Ph.D., 2006

Chromatografické metody v analýze kontaminantů migrujících z obalů určených pro přímý styk s potravinami Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; doc. Dr. Ing. Poustka Jan; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Staruch Ladislav; Ing. Faměra Oldřich, CSc., 2006

Porovnání kvantitativních a kvalitativních parametrů pěstované zeleniny v závislosti na způsobu hnojení Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Václavíková Kristýna; Ing. Koudela Martin, Ph.D.; Hajšlová Jana; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Faměra Oldřich, CSc., 2006

Porovnání kvalitativních parametrů pěstované zeleniny v závislosti na způsobu hnojení Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Václavíková Kristýna; Ing. Koudela Martin, Ph.D.; doc. Dr. Ing. Poustka Jan; Ing. Faměra Oldřich, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Hajšlová Jana, 2006

Sledování vlivu hnojení na kvalitativní parametry pěstované zeleniny Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Václavíková Kristýna; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Hajšlová Jana, 2006

Zásady a přístupy k udržení zdravotní nezávadnosti surovin pro výrobu potravin a krmiv doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Nejčastěji diskutované kontaminanty v rámci EU a WTO doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D., 2006

Effectivenes of Carotenes and Tocopherols on the Lipid Oxidation Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Pánek Jan, 2006

Těchnologičeskie aromatizatori i kačestvo piščevych produktov Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Pánek Jan, 2006

Návrh systému HACCP při faremním získávání mléka Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Faměra Oldřich, CSc.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D., 2006

Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Koudela Martin, Ph.D.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; Bc. Turková Tereza, 2006

EFSA a bezpečnost potravin Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; Ing. Faměra Oldřich, CSc.; Ing. Václavíková Kristýna, 2006

Kozí mléko ve výživě člověka Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2006

Senzorická kvalita faremně vyráběných mléčných výrobků Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Dragounová Hedvika; Dragounová Hedvika; Dragounová Hedvika; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2006

Bezpečnost potravin a systém HACCP Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Faměra Oldřich, CSc.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D., 2006

Organoleptické vlastnosti uzených sýrů v závislosti na době od otevření originálního balení Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Šedivá Alena, 2006

Monitoring of milk acidity changes during goat cheesemaking Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Dragounová Hedvika; Dragounová Hedvika; Dragounová Hedvika; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2006

Reducing food safety risks for third countries doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Charvátová Jana, 2006

Genetically modified organisms and novel food - legal regulation in the European Community and in the Czech Republic Charvátová Jana; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Praktikum pro faremní zpracovatele mléka (Seminář pro praxi) - Výroba sýrů doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D., 2006

Praktikum pro faremní zpracovatele mléka (Seminář pro praxi) - hygienické požadavky na faremní zpracování mléka doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Drůbež a mléko ve výživě člověka doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Praktikum pro faremní zpracovatele mléka (Seminář pro praxi) - Hodnocení výrobků doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Den mléka 2006 doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Potravinářská mikrobiologie doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Ing. Killer Jiří, 2006

Mikrobiologie a pedobiologie, pracovní sešit pro bloková cvičení doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Popelářová Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ing. Nováková Michaela, 2006

Dílčí poznatky o krmné kvalitě vybraných obilovin z ekologického systému hospodaření doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Steinbachová Eva, 2006

Vliv systému hospodaření, odrůdy a ročníku na krmnou kvalitu proteinu zrna pšenice seté doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Petr Jiří, DrSc., dr.h.c.; prof. Dr. Petr Jiří, DrSc., dr.h.c.; Řehořová Karla, 2006

Mražené, nebo chlazené výrobky? doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Mikrobiologické a chemické parametry substrátů pro pěstování rostlin s Lignohumátem AM™ a různými odpady. doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; Ing. Nováková Michaela; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Pazderů Kateřina, Ph.D.; Ing. Koudela Martin, Ph.D., 2006

Treflan 48 EC (trifluralin), nejlepší ve výnosech, nejhorší v biologických parametrech půdy doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; Ing. Nováková Michaela; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Bečka David, Ph.D.; Ing. Dvořák Ondřej; prof. Ing. Vašák Jan, CSc., 2006

The impact of herbicides for winter oilseed rape on the soil biological parameters doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; Ing. Nováková Michaela; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Dvořák Ondřej; prof. Ing. Vašák Jan, CSc.; prof. Dr. Barabasz Wieslaw, 2006

Kvalita sušených skořápkových plodů II doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2006

Jen zdravá jablka jsou zdraví prospěšná doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Prokůpková Ludmila, Ph.D., 2006

Mikrobiologická charakteristika a obsah prebiotik ve vybraných zahraničních a tuzemských probiotických a symbiotických preparátech. Ing. Killer Jiří; Ing. Trojanová Iva; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc., 2006

Využití dusíku u současných rostoucích a vykrmovaných prasat Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc., 2006

Posouzení kvality proteinu zrna pšenice seté, pěstované ekologicky a konvenčně Řehořová Karla; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Steinbachová Eva, 2006

Ověření vlivu vybraných kvasničních kultur ve výživě vysokoužitkových dojnic Ing. Poláková Karolína; Kudrna V.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc., 2006

Ověření směsí pro brojlery s využitím perspektivních pšenic Steinbachová Eva; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Stehno Z., 2006

Effect of feeding ration on size and density of rumen mucos membrane papillae in calves before weaning. doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Ing. Havlík Jaroslav, Ph.D.; Christodoulou V., 2006

Feed quality of wheat (Triticum aestivum) from ecological and conventional farming prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Ing. Havlík Jaroslav, Ph.D.; Christodoulou V., 2006

Bifidobakterie trávicího traktu mláďat přežvýkavců. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Ing. Trojanová Iva; Ing. Killer Jiří; Ing. Šmehilová Martina, 2006

Zjišťování mucinolytické aktivity bifidobakterií izolovaných z rekta mláďat hospodářských zvířat (telat, jehňat a kůzlat), kojenců a dospělých lidí. Ing. Killer Jiří; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Marounek Milan, DrSc., 2006

Spatial variability of the soil CO2 production Ing. Popelářová Eva, Ph.D.; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; RNDr. Strnadová Svatoslava, 2006