Sledování změn kyselosti mléka během výroby kozích sýrů Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Dragounová Hedvika; Dragounová Hedvika; Dragounová Hedvika; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2007
Changes in organoleptic and physiochemical properties of selected apple cultivars during their storage Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc., 2007
Evaluation of grain hardness in winter wheat cultivars Ing. Faměra Oldřich, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Bc. Erhartová Daniela, 2007
Označování původu tradičních zemědělských produktů a potravin doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2007
Bioplynová stanice jako součást ekologické farmy doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2007
TRITIKALE A JEHO NUTRIČNÍ HODNOTA doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc., 2007
POROVNÁNÍ KRMNÉ HODNOTY PŠENICE prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; Christodoulou V., 2007
Kozí mléko ve výživě člověka Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Prokůpková Ludmila, Ph.D., 2007
Označování původu tradičních produktů doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2007
Globalizace - problém v bezpečnosti potravin doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2007
Masové a zeleninové konzervy doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Prokůpková Ludmila, Ph.D., 2007
Čerstvé ovoce a zelenina doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Václavíková Kristýna, 2007
Úvod do mlékařství. Laboratorní cvičení Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2007
Nealkoholické nápoje doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Prokůpková Ludmila, Ph.D.; Ing. Faměra Oldřich, CSc., 2007
KRMNÁ HODNOTA A PREFERENCE PŘÍJMU OBILOVIN Z EKOLOGICKÉHO SYSTÉMU HOSPODAŘENÍ doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Petr Jiří, DrSc., dr.h.c.; prof. Dr. Petr Jiří, DrSc., dr.h.c., 2007
MOŽNOST OVLIVNĚNÍ CELULOLYTICKÉ AKTIVITY BACHOROVÝCH MIKROORGANIZMŮ PŘÍDAVKY KVASNIC DO KRMNÝCH DÁVEK TELAT DO ODSTAVU prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Christodoulou V.; Ing. Poláková Karolína; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D., 2007
Porovnání využití kukuřičného a pšeničného škrobu ve výživě vysokoužitkových dojnic Ing. Poláková Karolína; Kudrna V.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc., 2007
NUTRIČNÍ VLASTNOSTI EKOLOGICKY PĚSTOVANÉHO TRITIKALE Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2007
INDEX NEGATIVNÍHO PŮSOBENÍ FENOLŮ (IANP) PERSPEKTIVNÍCH JETELOVINOTRAVNICH SMĚSEK Sláma J.; Vorlíček Z.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D., 2007
KRMNÁ HODNOTA PŠENICE (TRITICUM SATIVUM) Z KONVENČNÍHO A EKOLOGICKÉHO SYSTÉMU PĚSTOVÁNÍ prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; Christodoulou V., 2007
DÍLČÍ POZNATKY ZE STUDIA PREFERENCE PŘÍJMU KRMIV doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; Steinbachová Eva, 2007
Effects of different feeding regimens on milk production and quality of Chios ewes at a late stage of lactation Christodoulou V.; Babidis V.; Akroudilos J.; Robinson P. H.; Sossidu Eva; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2007
Vztah genetických vlastností pšenice seté na nutriční hodnotu pro drůbež doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Dvořáček Václav; Stehno Z.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2008
VLIV PŘÍTOMNOSTI ŽITNÉ TRANSLOKACE U PŠENICE SETÉ NA JEJÍ NUTRIČNÍ HODNOTU doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Stehno Z.; Dvořáček Václav; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2008
OVLIVNĚNÍ STRAVITELNOSTI ŽIVIN PŘÍDAVKY KVASNIČNÍ KULTURY U TELAT DO ODSTAVU doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Ing. Poláková Karolína; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D., 2008
CELULOLYTICKÁ AKTIVITA BACHOROVÝCH MIKROORGANIZMŮ U TELAT DO ODSTAVU prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Ing. Poláková Karolína; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D., 2008
RETENCE DUSÍKU U FINÁLNÍCH HYBRIDŮ PRASAT Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2008
Feeding value of wheat lines differing in presence / absence of 1B/1R translocation tested on chicken broilers Stehno Z.; Dvořáček Václav; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc., 2008
VÝŽIVNÁ HODNOTA EKOLOGICKY PĚSTOVANÉHO TRITIKALE doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D., 2008
VLIV ŽITNÉ TRANSLOKACE NA KVALITU PROTEINU ZRNA PŠENICE SETÉ doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D., 2008
Výskyt bifidobakterií v mateřském mléce. prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Nevoral Jiří, CSc.; Flajšmanová Kateřina; Ročková Šárka; Ing. Šmehilová Martina; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D., 2008
Growth of infant faecal bacteria on prebiotics. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Nevoral Jiří, CSc.; Bunešová Věra; Ing. Šmehilová Martina, 2008
Occurence of bifidobacteria in human milk. prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Nevoral Jiří, CSc.; Flajšmanová Kateřina; Ročková Šárka; Ing. Šmehilová Martina; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D., 2008
Development of animal protein-free culture medium for bifidobacteria. Ing. Šmehilová Martina; MVDr. Dubná Soňa, Ph.D.; Ing. Kopecký Robert; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ing. Tlapáková Ivana, 2008
Selection of new probiotic bifidobacteria for lambs. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ing. Šmehilová Martina; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Ing. Tlapáková Ivana; MVDr. Dubná Soňa, Ph.D.; Ing. Kopecký Robert, 2008
Přežívání bifidobakterií v kravském mléce. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ing. Tlapáková Ivana; Ing. Šmehilová Martina; MVDr. Dubná Soňa, Ph.D.; Ing. Kopecký Robert; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc., 2008
Administration of bifidobacteria to human adult volunteers. Ing. Šmehilová Martina; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Ing. Tlapáková Ivana, 2008
Naturally occurred prebiotic oligosaccharides in poultry feed mixtures. prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Sirotek Kamil; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ing. Šmehilová Martina, 2008
Využívání prebiotik bakteriemi ze stolice kojenců. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Nevoral Jiří, CSc.; Ing. Šmehilová Martina, 2008
POTENCIÁLNÍ ROZDÍLY KVALITY PROTEINU STANOVENÉ CHEMICKÝMI A BIOLOGICKÝMI METODAMI doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Dvořáček Václav; Stehno Z.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D., 2008
Inhibiční účinek lysozymu na bifidobakterie používané při výrobě mléčných kysaných výrobků. Ing. Šmehilová Martina; Ročková Šárka; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D., 2008
Antimicrobial activity of bifidobacteria. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Boušková Jitka; Ing. Šmehilová Martina, 2008
Different ability of bifidobacteria to grow in human milk. prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Nevoral Jiří, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ročková Šárka; Ing. Šmehilová Martina, 2008
The effect of lysozyme on bifidobacterial growth. Ing. Šmehilová Martina; Ročková Šárka; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D., 2008
Vývoj netradičních rekultivací ve třech dobývacích prostorech MUS a.s. doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; Růžková Michaela; Vráblíková J.; Vráblík P.; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; RNDr. Strnadová Svatoslava, 2008
Biologická aktivita mulčovaných a sečených půd uvedených do klidu. Růžková Michaela; doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc., 2008
Mikrobiologie, pracovní sešit doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; Ing. Popelářová Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Růžková Michaela, 2008
Kvalita kozího mléka v průběhu laktačního období Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Dvořáková Blanka, 2008
Obsah vybraných prvků v plodech rajčat (Solanum lycopersicum) hnojených anaerobně fermentovanou prasečí kejdou Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Miholová Daniela, CSc.; Ing. Václavíková Kristýna, 2008
Krmení psů během jejich života prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Podseníček Milan, 2008
Kyselost kozího mléka v průběhu laktačního období Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2008
Vliv konvenčního a nekonvenčního hnojení na obsah vitaminu C v zelenině Ing. Václavíková Kristýna; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Dvořáková Blanka, 2008
Milk fat and protein contents as additional indicators for prediction of the onset of cyclic ovarian activity in dairy cows post partum Ing. Šichtař Jiří; MVDr. Slavík Petr, Ph.D.; doc. MVDr. Rajmon Radko, Ph.D.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Klabanová Petra; Jílek František; prof. MVDr. Ing. Jílek František, DrSc., 2008
Antioxidační působení vybraných druhů koření používaných v šetřících dietách Pánek Jan; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2008
Informace z evropského kongresu o kvalitě drůbežího masa a vajec Ing. Englmaierová Michaela, Ph.D., 2009
Selection of new probiotic bifidobacteria for calves. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ing. Grmanová Martina; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Ing. Tlapáková Ivana; MVDr. Dubná Soňa, Ph.D.; Ing. Kopecký Robert, 2009
EFFECT SIZE AND DENSITY OF RUMEN PAPILLAE IN THE DEPENDENCE ON COMPOSITION OF DIET doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Christodoulou V., 2009
Proteosyntetic activity in the rumen of dairy cows prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; Bojanovský J., 2009
Affect the presence of 1B/1R translocation the nutritional value of wheat (Triticum aestivum) doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Dvořáček Václav; Stehno Zdeněk; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D., 2009
NUTRITIVE VALUE OF WHEAT WITH AND WITHOUT TRANLOCATION 1B/1R, EVALUATED ON LABORATORY RATS. Dvořáček Václav; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Stehno Zdeněk; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; Ing. Plachý Vladimír, Ph.D., 2009
SLIZNICE BACHORU A CELULOLYTICKÁ AKTIVITA U TELAT KRMENÝCH DO ODSTAVU ROZDÍLNÝMI KRMNÝMI DÁVKAMI doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Christodoulou V.; Doležal Petr, 2009
INTENZITA PROTEOSYNTÉZY BACHOROVÝCH MIKROORGANIZMŮ V ZÁVISLOSTI NA UŽITKOVOSTI A PLEMENI prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Christodoulou V.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; Bojanovský J., 2009
SROVNÁNÍ PREFERENCE OBILOVIN PĚSTOVANÝCH V KONVENČNÍM A EKOLOGICKÉM SYSTÉMU HOSPODAŘENÍ Ing. Plachý Vladimír, Ph.D.; doc. Ing. Kodeš Alois, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; prof. Ing. Mudřík Zdeněk, CSc.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc., 2009
Survival of bifidobacteria administered to calves. doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ing. Grmanová Martina; Ing. Mrázek Jakub; Ing. Killer Jiří; Ing. Kopečný Jan, DrSc., dr.h.c.; Ing. Bunešová Věra; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc., 2009
Bifidogenic oligosaccharides in poultry feed mixtures. Ing. Grmanová Martina; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Sirotek Kamil, 2009
Occurence of bifidobacteria in human milk. prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Nevoral Jiří, CSc.; Flajšmanová Kateřina; Ing. Ročková Šárka; Ing. Grmanová Martina; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D., 2009
Characterization of bifidobacteria isolated from honeybee by random DNA amplification. Ing. Grmanová Martina; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Ing. Flesar Jaroslav; Ing. Flesar Jaroslav, 2009
Je mateřské mléko přirozeným zdrojem bifidobakterií? prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Nevoral Jiří, CSc.; Flajšmanová Kateřina; Ing. Ročková Šárka; Ing. Grmanová Martina; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Nováková Jana, 2009
Nutritional value of barley malt rootlets in growing lambs rations. Babidis V.; Christodoulou V.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc.; Nistor E.; Skapetas V.; Nitas D., 2009
Effect of dietary extruded chickpea supplementation on meat quality of broiler turkeys Christodoulou V.; Babidis V.; Labrinea E.; Ambrosiadis J.; Akroudilos J.; doc. Ing. Hučko Boris, CSc., 2009
Disturbed sites restoration using mixture of construction and biodegradable wastes prof. Ing. Voříšek Karel, CSc.; doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; Růžková Michaela; Bc. Zárubová Dana, 2009
Fyzikální vlastnosti biodegradovatelných plastů připravených z B-škrobu. Šárka E.; Kruliš Z.; Kotek Jan; Hrušková K.; Cihelková L.; Bubník Zdeněk; doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc., 2009
Biodegradovatelné plasty připravené z acetylovaného B-škrobu. Šárka E.; Kruliš Z.; Kotek Jan; doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; Hrušková K.; Cihelková L.; Bubník Zdeněk; Pour V., 2009
Detekce živočišných proteinů v krmivech mikroskopickou metodou podle ES 152/2009 příloha IV. Růžková Michaela; doc. Ing. Růžek Lubomír, CSc.; Linhová Z., 2009
Potravinářská mikrobiologie doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Ing. Killer Jiří, 2009
Přirozeně se vyskytující prebiotické oligosacharidy v potravinách. prof. Ing. Rada Vojtěch, CSc.; Sirotek Kamil; doc. Ing. Vlková Eva, Ph.D.; Ing. Grmanová Martina, 2009
Bezpečnostně zdravotní rizika transgenních plodin z hlediska výroby potravin doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Golian J.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D., 2009
Obsah vybraných prvků v zelenině v závislosti na způsobu hnojení Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Miholová Daniela, CSc.; Ing. Václavíková Kristýna, 2009
Sledování obsahu močoviny v syrovém mléce vysokoužitkových holštýnských krav v závislosti na délce laktace Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Šichtař Jiří; doc. MVDr. Rajmon Radko, Ph.D.; Dvořáková Blanka, 2009
Antioxidační působení vybraných druhů koření používaných v šetřících dietách Chrpová D.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Heřmanová V.; Pánek Jan, 2009
Antioxidační působení rostlinných fenolů Pánek Jan; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Heřmanová V.; Chrpová D., 2009
Vliv použití netradičních hnojiv na složení zeleniny Čech D.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Václavíková Kristýna, 2009
Stanovení vitaminu C v ovoci a zelenině Holická M.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2009
Nutričně cenné látky v rajčatech Kolesárová L.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2009
Sledování kvality kozího mléka a výrobků z kozího mléka v průběhu laktačního období Charvátová R.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2009
Obliba sýrů a preference příchutí Michlová T.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2009
Možnosti zvyšování výtěžnosti sýrů Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2009
Senzorické hodnocení sýrů eidamského typu s příchutěmi Kochánková K.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D., 2009
Bezpečnostně zdravotní rizika transgenních plodin z hlediska výroby potravin doc. Ing. Babička Luboš, CSc.; Ing. Kouřimská Lenka, Ph.D.; Ing. Poustková Ivana, Ph.D.; Golian J., 2009
Quality of hemp seed oil depending on its obtaining Ing. Ivana Poustková, Ph.D., doc. Ing. Luboš Babička, CSc., Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Gabriela Siegrová (externí), Ladislav Staruch (externí), 2010
Porovnání charakteristických vlastností konopného oleje získaného různými způsoby lisování Ing. Ivana Poustková, Ph.D., doc. Ing. Luboš Babička, CSc., Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Gabriela Siegrová (externí), 2010
Porovnání kvalitativních znaků konopného oleje získaného dvěma způsoby - lisováním a extrakcí Ing. Ivana Poustková, Ph.D., doc. Ing. Luboš Babička, CSc., Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Gabriela Siegrová (externí), Ladislav Staruch (externí), 2010
Antioxidative activity of selected component of diet Iva Roubíčková (externí), Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Ing. Miluše Štolcová, CSc., D. Chrpová (externí), Jan Pánek (externí), 2010
The effect of fertilization method on composition and antioxidant properties of leafy parsley (Petroselinum crispum) Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Denisa Václavíková (externí), Jan Pánek (externí), Michael H. Gordon (externí), Ing. Aleš Holík, Blanka Dvořáková, 2010
Vliv způsobu pěstování na antioxidační účinnost a kvantitativní parametry oregana Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Jan Pánek (externí), L. Kolesárová (externí), D. Chrpová (externí), 2010
Posklizňová fyziologie jablek a změny při jejich skladování Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Alena Gabrielová, 2010
Detection and identification of Lactobacillus species in gastrointestinal tract of chicken by FISH and PCR analysis Ivana Nováková (externí), M. Kačaniová (externí), doc. Ing. Eva Vlková, Ph.D., P. Haščík (externí), 2010
Přežívání bifidobakterií v trávicím traktu telat v závislosti na stáří hostitele v době podání doc. Ing. Eva Vlková, Ph.D., Ing. Věra Bunešová, Ing. Jiří Killer (externí), Ing. Šárka Ročková, prof. Ing. Vojtěch Rada, CSc., 2010
Identification of probiotic bifidobacteria for calves doc. Ing. Eva Vlková, Ph.D., Ing. Jiří Killer (externí), Ing. Věra Bunešová, Ing. Jakub Mrázek (externí), Ing. Jan Kopečný, DrSc., dr.h.c. (externí), Ing. Šárka Ročková, prof. Ing. Vojtěch Rada, CSc., 2010
Growth of bifidobacteria in mammalian milk prof. Ing. Vojtěch Rada, CSc., Ing. Šárka Ročková, doc. Ing. Eva Vlková, Ph.D., Ing. Věra Bunešová, 2010