×
Home
Faculties and other parts
Login
Czech University of Life Sciences Prague
Fakulty a institut
Faculty of Economics and Management
Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Faculty of Engineering
Faculty of Environmental Sciences
Faculty of Forestry and Wood Sciences
Faculty of Tropical AgriSciences
Institute of Education and Communication
Other parts & departments
Study and Information Centre
Department of Physical Education (KTV)
Division of information and communication technologies
Accommodation & Meals
CULS Farm Estate at Lány
CULS Forest Establishment at Kostelec nad Černými lesy
Mělník-Chloumek Vinicultural Centre
Fakulty a informace
Fakulty >
Faculty of Economics and Management
Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Faculty of Engineering
Faculty of Environmental Sciences
Faculty of Forestry and Wood Sciences
Faculty of Tropical AgriSciences
Institute of Education and Communication
Ostatní součásti >
Study and Information Centre
Department of Physical Education (KTV)
Division of information and communication technologies
Accommodation & Meals
CULS Farm Estate at Lány
CULS Forest Establishment at Kostelec nad Černými lesy
Mělník-Chloumek Vinicultural Centre
Menu
Homepage
Výuka >
Bakalářské práce
Diplomové práce
Granty a projekty >
METROFOOD-CZ
NutRisk Centre
DRIFT-FOOD
Summer school 2013
Summer school 2013 - photo
Spolupráce s praxí
Pracovníci
Mediální výstupy
E-learning >
Kvalita a certifikace potravin
Technologie zpracování mléka
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu
Cizorodé látky a bezpečnost potravin
Cizorodé látky a bezpečnost potravin (Aj)
Pokročilé technologie v mlékařství
Členové katedry
Návody
Department of Food Science
Homepage
Výuka
Granty a projekty
Summer school 2013
Summer school 2013 - photo
Spolupráce s praxí
Pracovníci
Mediální výstupy
E-learning
Kvalita a certifikace potravin
Technologie zpracování mléka
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu
Cizorodé látky a bezpečnost potravin
Cizorodé látky a bezpečnost potravin (Aj)
Pokročilé technologie v mlékařství
Členové katedry
Návody
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu
E-learning
>
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu
Reformulace potravin - Hodnocení možností reforulací hlavních potravinářských komodit
Obiloviny v lidské výživě, 2019 - Slovníček pojmů z cereální oblasti
Obiloviny v lidské výživě, 2017 - Problematika sacharidů
Obiloviny v lidské výživě, 2016 - Moderní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě
Sladká fakta o cukrech a sladidlech
Renesance ječmene
Fakta o správné a vyvážené stravě
Nutričně významné látky v potravinách
Jak poznáme kvalitu?
Pivo
Čaje
Obiloviny
Nealkoholické nápoje
Těstoviny
Chléb a pečivo
Tuky a oleje
Éčka do kapsy
OZNAČOVÁNÍ POTRAVIN / Mnoho cenných informací pro spotřebitele