Pigmenty z vedlejších potravinářských produktů
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninová Ph.D. -
--
Význam proteolytických enzymů v procesu zrání masa
doc. Ing. Daniel Bureš Ph.D. -
--
Možnosti využití švestkových pecek v potravinářství
doc. Ing. Adéla Fraňková Ph.D. -
--
Faktory ovlivňující kvalitu ovčího mléka
Ing. Veronika Legarová Ph.D. -
--
Hodnocení jatečných těl skotu zohledňující parametry kvality masa
doc. Ing. Daniel Bureš Ph.D. -
--
Význam potravin při onemocnění celiaakální sprue
Ing. Oldřich Faměra CSc. -
--
Potenciál kozího masa v lidské výživě
doc. Ing. Daniel Bureš Ph.D. -
--
Obaly na bázi biopolymerů / Biopolymers based coatings
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninová Ph.D. -
--
Obaly na bázi biopolymerů / Biopolymers based coatings
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninová Ph.D. -
--
Využití pigmentů z vedlejších potravinářských produktů / Pigments from food byproducts
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninová Ph.D. -
--
Využití pigmentů z vedlejších potravinářských produktů / Pigments from food byproducts
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninová Ph.D. -
--