×
Department of Food Science
banner

Bakalářské práce

Výuka > Bakalářské práce

Pigmenty z vedlejších potravinářských produktů
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninova Ph.D. - --

Význam proteolytických enzymů v procesu zrání masa
doc. Ing. Daniel Bures Ph.D. - --

Možnosti využití švestkových pecek v potravinářství
doc. Ing. Adela Frankova Ph.D. - --

Faktory ovlivňující kvalitu ovčího mléka
Ing. Veronika Legarova Ph.D. - --

Hodnocení jatečných těl skotu zohledňující parametry kvality masa
doc. Ing. Daniel Bures Ph.D. - --

Význam potravin při onemocnění celiaakální sprue
Ing. Oldřich Faměra CSc. - --

Potenciál kozího masa v lidské výživě
doc. Ing. Daniel Bures Ph.D. - --

Obaly na bázi biopolymerů / Biopolymers based coatings
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninova Ph.D. - --

Obaly na bázi biopolymerů / Biopolymers based coatings
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninova Ph.D. - --

Využití pigmentů z vedlejších potravinářských produktů / Pigments from food byproducts
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninova Ph.D. - --

Využití pigmentů z vedlejších potravinářských produktů / Pigments from food byproducts
Ing. et Ing. Lucie Jurkaninova Ph.D. - --