Vybrané faktory ovlivňující kvalitu kozího mléka
GA FAPPZ, Ing. Klára Cejpová, Ph.D., 2022-2023
Studium dostupnosti odpadní hmoty UCO pro její efektivní zpracování na zdroj energie
Technologická agentura ČR, doc. Ing. Vladimír Hönig, Ph.D. et Ph.D., 2022-2024
Vliv abiotických a biotických stresů na metabolity vybraných odrůd pšenice (Triticum aestivum L.) a jejich potenciální role v resistenci
GA FAPPZ, Ing. Beatrice Giampaglia, 2021-2022
VÝZKUM A VÝVOJ TECHNOLOGIE ČIŠTĚNÍ A RECYKLACE UPOTŘEBENÝCH KUCHYŇSKÝCH OLEJŮ VČETNĚ SYSTÉMU JEJICH SBĚRU
Technologická agentura ČR, doc. Ing. Vladimír Hönig, Ph.D. et Ph.D., 2021-2024
Vliv alkoholů na palivářské vlastnosti benzínu a motorové nafty
GA FAPPZ, Ing. et Ing. Michal Obergruber, 2020-2021
Vliv zpracovatelských technologií na obsah významných antioxidantů v genotypech pšenice s netradičně zbarveným zrnem
GA FAPPZ, Ing. Barbora Burešová, Ph.D., 2020-2021
Vliv počtu somatických buněk a fáze laktace na kvalitu kozího mléka
GA FAPPZ, Ing. Klára Cejpová, Ph.D., 2019-2020
Nové znaky pšenice pro zvýšení adaptačních možností v prostředí globální změny klimatu
Ministerstvo zemědělství ČR, Ing. Matyáš Orsák, Ph.D., 2019-2023
Vliv různých způsobů technologického zpracování na významné antioxidační látky v barevných genotypech pšenice
CIGA, Ing. Luboš Paznocht, Ph.D., 2018-2019
Změna obsahu sek. metabolitů barevných pšenic po potravinářském zpracování
GA FAPPZ, Ing. Matyáš Orsák, Ph.D., 2018-2019
Odrůdy pšenice s různobarevným zrnem – zdroj sekundárních metabolitů
GA FAPPZ, Ing. Matyáš Orsák, Ph.D., 2017-2018
Vývoj rychlé, citlivé a přesné chromatografické metody s kvadrupólovou hmotnostní detekcí pro kvantifikaci anthokyanů a anthokyanidinů v obilkách barevných odrůd pšenice (Triticum aestivum) a její aplikace při hledání nejperspektivnějších odrůd
CIGA, Ing. Marie Eliášová, 2016-2017
Komplexní charakterizace známých a hledání nových antioxidačních markerů v zrnech barevných odrůd pšenic (Triticum aestivum) pro selekci vhodných šlechtitelských linií s výraznými nutričními benefity
CIGA, Ing. Luboš Paznocht, Ph.D., 2016-2017
Vývoj UHPLC-MS metody pro analýzu anthokyanů a anthokyanidinů v obilkách barevných odrůd pšenice
GA FAPPZ, Ing. Marie Eliášová, 2016-2016
Vývoj a optimalizace analytických metod pro stanovení vybraných nutričně významných látek v obilovinách
GA FAPPZ, Ing. Luboš Paznocht, Ph.D., 2016-2016
Mimořádná stipendia k podpoře a rozvoji vědecké výzkumné činnosti studentů DSP
GA FAPPZ, Ing. Matyáš Orsák, Ph.D., 2016-2016
Výzkum odlišných typů zabarvení zrna pšenice způsobených látkami s antioxidačním účinkem, jejich využitípro tvorbu odrůd s příznivým zdravotním benefitem pro výživu člověka a zvířat
Ministerstvo zemědělství ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2015-2018
Mimořádná stipendia k podpoře a rozvoji vědecké výzkumné činnosti studentů DSP
GA FAPPZ, Ing. Matyáš Orsák, Ph.D., 2015-2015
Příspěvek na zajištění širšího souboru experimentálního materiálu ke zkvalitnění doktorských prací. Mimořádná stipendia studentům DSP.
GA FAPPZ, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2014-2014
Stanovení obsahu vitaminu A a E v syrovém a pasterovaném mléce hospodářských zvířat a sledování vlivu skladování na obsah těchto vitaminů.
GA FAPPZ, Ing. Tereza Michlová, Ph.D., 2013-2013
Mimořádná stipendia studentům DSP pro zvýšení jejich motivace k rozšíření účasti na experimentální činnosti KCH v rámci řešených projektů a k všeobecné aktivitě doplňující a prohlubující témata řešených disertačních prací.
GA FAPPZ, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2013-2013
Polyfenolové sloučeniny v tradičních zemědělských plodinách
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2012-2013
Aspekty transportu rizikových kovů přes biologické membrány
Grantová agentura ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2012-2015
Stanovení faktorů, které ovlivňují obsah vitamínu A a E a některých makroprvků a mikroprvků v mléce hospodářských zvířat
GA FAPPZ, Ing. Tereza Michlová, Ph.D., 2012-2012
Příspěvek na drobný spotřební materiál nutný pro přípravu vzorků k analýzám vybraných přírodních látek v potravinách a zemědělských surovinách podle metodik doktorských prací
GA FAPPZ, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2012-2012
Výzkum získávání a využití biologicky aktivních látek (BAL) ze semen vinných hroznů pro zlepšení metabolismu hospodářských zvířat jako podklad pro návrh nejlepší dostupné techniky (BAT)
Ministerstvo zemědělství ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2011-2014
Stanovení faktorů, které ovlivňují obsah vitamínu A a E v mléce hospodářských zvířat
GA FAPPZ, Ing. Tereza Michlová, Ph.D., 2011-2011
Příspěvek na materiální zabezpečení analýz zemědělských surovin na obsahy vybraných přírodních látek podle metodik doktorských prací. Mimořádná stipendia studentům DSP
GA FAPPZ, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2011-2011
Antioxidanty a antioxidační aktivita u vybraných minoritních plodin ke zlepšení kvality výživy obyvatelstva
Ministerstvo zemědělství ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2009-2011
Stanovení vlivu genotypových faktorů na obsah a složení karotenoidů rajčat (Lycopersicum esculentum Mill.)
GA FAPPZ, Ing. Zora Kotíková, Ph.D., 2007-2007
Odezva rostlin na abiotický stres vybranými těžkými kovy
Grantová agentura ČR, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2002-2004
Interactions of peptides, proteins and DNA with electrodes and new electrochemical methods for biochemistry and molecular genetics
, prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc., 2002-2004