×
Katedra kvality a bezpečnosti potravin
banner

Diplomové práce

Informace pro studenty > Diplomové práce

Obsah biologicky aktivních látek v polyploidních genotypech konopí (Cannabis sativa L.)
Ing. Anežka Kosmáková Janatová Ph.D. - --

Stanovení nutričních vlastností u vybraných opomíjených ovocí ze Zambie
Ing. Jan Tauchen Ph.D. - --

Mlýnsko-pekárenské vlastnosti vybraného sortimentu odrůd ozimé pšenice
Ing. Oldřich Faměra CSc. - --

Pekařské charakteristiky vybraného sortimentu odrůd ozimé pšenice
Ing. Oldřich Faměra CSc. - --

Vliv různého režimu zmražení a rozmražení masa na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti
Ing. Daniel Bureš Ph.D. - --

Vliv různých způsobů zrání hovězího masa na fyzikální a organoleptické vlastnosti
Ing. Daniel Bureš Ph.D. - --

Aroma profile of Czech wines based on grape variety
Ing. Sebnem Kurhan Ph.D. - --

Vliv způsobu tepelné úpravy masa přežvýkavců na technologické a organoleptické vlastnosti
Ing. Daniel Bureš Ph.D. - --