AQA02Z |
Odborná exkurze - Mgr. |
AQA03Z |
Excursion |
AQA04Z |
Pekárenství |
AQA08Z |
Odborná exkurze |
AQA34E |
Biologicky aktivní látky v potravinách |
AQA41E |
Technologie zpracování mléka - Bc. |
AQA43E |
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu |
AQA44E |
Fundamentals of Quality Control of Animal Products |
AQA45E |
Fundamentals of Quality Control of Plant Products |
AQA49E |
Pokročilé technologie v mlékařství |
AQA56E |
Cizorodé látky a bezpečnost potravin |
AQA58E |
Food Storage and Preservation |
AQA60E |
Quality Assessment of Animal-based Foods |
AQA64E |
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu |
AQA66E |
Quality of Animal Products |
AQA67E |
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu - 3. LF |
AQA68E |
Quality Assessment of Milk and Dairy Products |
AQA74E |
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu |
AQA76E |
Jakost a zpracování živočišných produktů - Bc. |
AQA83E |
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu |
AUA32Z |
Praxe odborná |
AUA37Z |
Specialised Training |
DAQA04Y |
Kvalita živočišných produktů |
DAQA05Y |
Biologicky aktivní látky z rostlin |
DAQA06Y |
Plant-based Biologically Active Compounds |
DAQA07Y |
Chemometrika |
DAQA08Y |
Chemometrics |
DAQA09Y |
Speciální metody analýzy potravin |
DAQA10Y |
Special Methods of Food Analysis |
DASA02Y |
Mlékařství |