| AQA02Z | Odborná exkurze - Mgr. |
| AQA03Z | Excursion |
| AQA04Z | Pekárenství |
| AQA08Z | Odborná exkurze |
| AQA34E | Biologicky aktivní látky v potravinách |
| AQA41E | Technologie zpracování mléka - Bc. |
| AQA43E | Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu |
| AQA44E | Fundamentals of Quality Control of Animal Products |
| AQA45E | Fundamentals of Quality Control of Plant Products |
| AQA49E | Pokročilé technologie v mlékařství |
| AQA56E | Cizorodé látky a bezpečnost potravin |
| AQA58E | Food Storage and Preservation |
| AQA60E | Quality Assessment of Animal-based Foods |
| AQA64E | Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu |
| AQA66E | Quality of Animal Products |
| AQA67E | Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu - 3. LF |
| AQA68E | Quality Assessment of Milk and Dairy Products |
| AQA74E | Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu |
| AQA76E | Jakost a zpracování živočišných produktů - Bc. |
| AQA83E | Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu |
| AUA32Z | Praxe odborná |
| AUA37Z | Specialised Training |
| DAQA04Y | Kvalita živočišných produktů |
| DAQA05Y | Biologicky aktivní látky z rostlin |
| DAQA06Y | Plant-based Biologically Active Compounds |
| DAQA07Y | Chemometrika |
| DAQA08Y | Chemometrics |
| DAQA09Y | Speciální metody analýzy potravin |
| DAQA10Y | Special Methods of Food Analysis |
| DASA02Y | Mlékařství |