×
Home
Fakulty a součásti
Přihlásit
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulty a institut
Provozně ekonomická fakulta
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
Technická fakulta
Fakulta životního prostředí
Fakulta lesnická a dřevařská
Fakulta tropického zemědělství
Institut vzdělávání a poradenství
Ostatní součásti
Studijní a informační centrum
Katedra tělesné výchovy
Odbor informačních a komunikačních technologií
Koleje a menza
Školní zemědělský podnik v Lánech
Školní lesní podnik v Kostelci nad Černými lesy
Vinařské středisko Mělník-Chloumek
Fakulty a informace
Fakulty >
Provozně ekonomická fakulta
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
Technická fakulta
Fakulta životního prostředí
Fakulta lesnická a dřevařská
Fakulta tropického zemědělství
Institut vzdělávání a poradenství
Ostatní součásti >
Studijní a informační centrum
Katedra tělesné výchovy
Odbor informačních a komunikačních technologií
Koleje a menza
Školní zemědělský podnik v Lánech
Školní lesní podnik v Kostelci nad Černými lesy
Vinařské středisko Mělník-Chloumek
Menu
O katedře
Vědecko výzkumná činnost >
Laboratoř zkoušení jakosti obilovin
Laboratoř přírodních látek
Metabolomika a foodomika
Mlékařská laboratoř
Zpracování masa a jakost živočišných produktů
Přístrojové vybavení
Publikace
Informace pro studenty >
Bakalářské práce
Diplomové práce
Garantované studijní obory
Garantované předměty
Granty a projekty >
METROFOOD-CZ
NutRisk Centre
DRIFT-FOOD
Spolupráce s praxí
Kontakt
Mediální výstupy
E-learning >
Kvalita a certifikace potravin
Technologie zpracování mléka
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu
Cizorodé látky a bezpečnost potravin
Food Quality and Safety
Pokročilé technologie v mlékařství
Návody
Katedra kvality a bezpečnosti potravin
O katedře
Vědecko výzkumná činnost
Přístrojové vybavení
Publikace
Informace pro studenty
Granty a projekty
Spolupráce s praxí
Kontakt
Mediální výstupy
E-learning
Kvalita a certifikace potravin
Technologie zpracování mléka
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu
Cizorodé látky a bezpečnost potravin
Food Quality and Safety
Pokročilé technologie v mlékařství
Návody
E-learning
Kvalita a certifikace potravin
Technologie zpracování mléka
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu
Cizorodé látky a bezpečnost potravin
Food Quality and Safety
Pokročilé technologie v mlékařství